voorbeeld reizen
  stel zelf je reis samen
  inca trail
  trekking
  jungle experience
  contact
  bouwstenen

Explore Peru Travel
 
 

 

 

 

Explore Peru is een informatieve website waarin wij proberen om individuele reizigers zoveel mogelijk informatie  te geven tijdens de voorbereiding en tijdens de reis. Ons streven is om 100% informatie te geven over dit geweldige land. Wij hebben niet alleen de standaard informatie en kennis over het toeristische zuiden, maar ook over het onontdekte noorden, de centrale jungle en alle kleine en middelgrote steden en dorpen.

In 2006 zijn wij ook gestart met een informatie en prachtige foto's van Bolivia. Wij merken ook dat vele mensen tijdens of na hun bezoek in Peru ook Bolivia bezoeken. Inmiddels hebben wij een grote database vol met veel informatie over Bolivia, en kunnen wij je vrijwel met elke vraag helpen. Daarnaast bieden wij in beide landen vele excursies en wandeltochten aan. Je kunt deze via ons reserveren om er zeker van te zijn dat je de tocht van je leven kunt lopen. Op het moment zijn wij de enige Nederlands talige on-line Inca Trail aanbieder. Indien je via ons de Inca Trail wilt lopen, dan krijg je bij ons al binnen 48 uur bevestiging of de reservering gelukt is. Is de Inca Trail vol, dan kunnen we je vele alternatieven aanbieden.

Sinds 2007 draait Explore Peru Travel volledig mee op het internet en waar wij volledige maatreizen samenstellen voor individuele reizigers. Je laat aan ons weten wat je wensen zijn, en wij werken dit uit tot een reisschema met daarin alle wensen verwerkt. Daarna kunnen wij het uitgewerkte reisschema volledig voor je uitvoeren. Wij maken alle reserveringen via onze lokale agent betreft hotels, transfers, excursies en transport. Op deze manier kun je individueel maar toch georganiseerd op reis, waardoor je veel geld bespaard t.o.v. een groepsreis en veel meer in contact komt met de locale bevolking. Tevens kun je van de traditionele route afwijken en wat verder in het land gaan om zo nog meer van deze geweldige landen te zien.

Voor bijvoorbeeld families of vriendengroepen die graag een reis willen maken, stellen wij een speciale reis samen voor zeer goede tarieven en indien men wenst, kun je er zelfs een reisbegeleider bij reserveren.

Waarom ons kiezen en niet een van de vele andere agentschappen?

Explore Peru is uniek. Wij hebben als enig agentschap een ruim 250 pagina tellende website boordevol met alle informatie over Peru en Bolivia die u als reiziger gratis kunt bekijken voor een optimale voorbereiding. Bij ons vind u niet de standaard gekopieerde algemene informatie zoals bij vele agentschappen, bij ons vind u unieke reisinformatie die u zeker zal fascineren. Onze concurrenten zijn waarschijnlijk goede organisaties maar zoals vrijwel elk agentschap specialiseren zij zich in de regio Cusco en bieden vrijwel niets aan in Bolivia of het noorden van Peru. Bovenop de vele tientallen excursies en trails in Cusco bieden wij nog vele tientallen excursies aan in de rest van Peru en Bolivia. Wij zijn ook uniek in ons aanbod, met vele verschillende excursies die u nergens anders zal aantreffen.

Samenvatting

Wij kunnen u werkelijk met alles helpen in Peru en Bolivia, van hotels, tot transfers, tot jungle excursies, vliegtickets, trekkings en een hoop informatie.

Extra informatie

Explore Peru Travel is een kleine reisbemiddelaar en opereert onder leiding van Fabian Toonen. Met RUC 15600494900.

Explore Peru Travel is een reisbemiddelaar. Dat betekend dat wij vele diensten aanbieden via onze website, zoals trekkings, reizen en veel meer, maar zelf niet uitvoert. Doordat wij hele goede contacten hebben met vele lokale reisorganisaties kunnen wij onze diensten aanbieden tegen hele goede tarieven. Explore Peru Travel ontvangt geen betalingen. (Aan)betalingen worden altijd gerealiseerd direct naar onze lokale agenten zonder tussenkomst van Explore Peru Travel.

Boekt u bij Explore Peru Travel dan betaald u met onze hulp rechtstreeks en uitsluitend aan de lokale agent. Explore Peru Travel handelt na de (aan)betaling met u de volledige reservering af. Eventuele restantbetalingen dienen altijd rechtstreeks bij de lokale agenten voldaan te worden.

U ontvangt na een (aan)betaalde reservering een voucher. Op deze voucher staat de geboekte dienst en tevens de adres gegevens waar u de restantbetaling dient te realiseren en tevens welke lokale agent de tour uitvoert in onze opdracht.

Al het klantencontact verloopt via ons email adres waar wij een informele sfeer prefereren.

Website contact adres
 
Calle 25 # 262 San Borja Lima
Telefoon/Whatsappnummer: 0051 986 987 535
Het kantoor van Explore Peru Travel is niet te bezoeken. Het is het adres vanwaar wij al ons online klantencontact onderhouden.
 
Uitvoerings en betalingskantoor
 
South America Planet/Trek
Calle Garcilazo 210 kantoor 201 Cusco
Deze kunt u vinden naast het chocolade museum in Cusco
Openingstijden
Ma t/m Vrij 09:30-12:30 en 15:30-18:00
Za 09:30-12:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Explore Peru Travel
 
Reisbemiddelaar
 
Al onze diensten worden uitgevoerd en betaald door South America Planet/Trek in Cusco
 
Calle Garcilaso 210 kantoor. 201 Cusco (naast het chocolade museum)
 
over ons
 
wie zijn wij
klanten reacties
 
support
 
FAQ
contact
algemene voorwaarden
 
onze bestemmingen
 
peru
bolivia
landkaarten
klimaat
samenlevingen