voorbeeld reizen
  stel zelf je reis samen
  inca trail
  trekking
  jungle experience
  contact
  bouwstenen

Explore Peru Travel

Al 12 jaar ervaring als dé lokale touroperator in Peru en Bolivia

 

 

  klant login

 

 

 

Vraag: Ik heb interesse in een bepaalde excursie of rondreis. Hoe kan ik deze boeken?
Antwoord: Bij elk pakket of rondreis staat een knop ¨direct boeken¨ indien u hier op klikt dan wordt u direct doorverwezen naar ons boekings formulier. Het reserveringproces is zeer gemakkelijk en veilig. al uw persoonlijke gegevens worden op onze beveiligdigde externe database opgeslagen en zullen nooit worden gedeeld met derden noch gebruikt worden voor reclame doeleinden
Vraag: Ik heb een reservering gemaakt, wat nu?
Antwoord: Als u een reservering gemaakt heeft, dan neemt een medewerker contact met u op, meestal binnen 48 na de reservering. Deze zal u alle informatie geven betreft de betaling en u verder helpen met uw reservering. Om het makkelijk te houden krijgt elke klant te maken met 1 persoon op ons kantoor die u vanaf het moment van boeken tot en met het aflopen van de reis bij zal staan. Bij ons bent u geen nummer.
Vraag: Hoe vinden de betalingen plaats?
Antwoord: Dat hangt af van de dienst die u geboekt heeft. Trail en jungle expedities kunnen betaald worden via een online storting op Western Union met uw Ideal. U kunt ook betalen met uw creditcard (Visa). Betaald u d.m.v. een creditcard betaling dan rekenen wij 5.26% administratiekosten bovenop de aanbetaling. Betaald u met Western Union dat dient u de stortingskosten op u te nemen.

Boekt u een volledige rondreis, of een pakket waarbij minimaal 2000 USD betaald word, dan kunt u ook betalen d.m.v. een bankstorting op onze Peruaanse rekening.

Vraag: Ik heb reeds een boeking gemaakt, en de aanbetaling gerealiseerd, wat nu?
Indien de reservering gemaakt is en de aanbetaling is door ons ontvangen, dan is de reservering bevestigd. Alle geboekte diensten zullen worden vastgelegd en u krijgt tevens de vouchers in uw email box. Voordat de dienst start dient het restbedrag betaald te worden op de door de afgesproken methode.
Vraag: Ik wil graag mijn boeking wijzigen, kan dat?
Antwoord: Dat is volledig onder voorbehoud. Wij hebben alles inmiddels vastgelegd en zullen per reis bekijken wat er gewijzigd kan worden. Tevens zullen wij 100USD per boekingadministratiekosten in rekening brengen. Bevat een geboekte dienst de Inca Trail, dan kan deze in geen enkel geval worden gewijzigd. Voor onze wijzigings voorwaarden adviseren wij u omnze algemene voorwaarden door te lezen.
Vraag: Wat is de beste reistijd?
Antwoord: Vanaf begin april tot eind november zijn Peru & Bolivia goed te bereizen. Vanaf begin december tot eind maart is het regentijd en kan het vaak en langdurig regenen. De jungle regio is beide landen zal dan moeilijk bereikbaar zijn.
Vraag: Is het echt zo koud in Bolivia?
Antwoord: Overdag is het prima weer in Bolivia. Op elke plaats in het gehele land zañl de temperatuur boven de 18 graden liggen. S´nachts daarintegen kan de temperatuur zeer ver zakken, vooral vanaf juni tot augustus. Neem warme kleding mee voor de avond in Peru & Bolivia
Vraag: Hoe kom ik in contact met jullie?
Antwoord: op verschillende manieren. Dit is mogelijk via ons contactformulier, via ons telefoonnummer of via Facebook. De snelste manier is via Facebook aangezien je dan binnen 10 minuten antwoord op je vraag krijgt. (tussen 18:00 en 23:00 uur)
Vraag: Is Peru wel een land om veilig (alleen)doorheen te reizen?
Antwoord: Ja, absoluut in Peru kun je zonder problemen reizen, zelfs als vrouw. Je zult geen problemen tegen komen als je alleen reist door Peru. Maar, heb je toch zoiets van, mwha ik ga toch liever met een groep of georganiseerd, dan zit je op Explore Peru ook goed. Wij kunnen je helpen met verschillende bouwstenen of individuele reizen.
Vraag: Kan ik in Peru pinnen met mijn gewone bankpas uit Nederland of België?
Antwoord:Ja, geen enkel probleem. Je kunt met elke pinpas uit Nederland en België gewoon pinnen bij de pinautomaten waar het cirrus logo bijstaat. Uiteraard kun je ook bij vrijwel elke automaat pinnen met je Visa of Mastercard. American Express kaarten zijn wat moeilijker. Hou er wel rekening mee, dat je tegenwoordig je pinpas vrij moeten laten maken bij je bank om te kunnen pinnen buiten Europa.
Vraag: Is hoogte ziekte gevaarlijk?
Antwoord: Hoogteziekte kan gevaarlijk zijn als je de symtomen niet herkend of er geen waarde aanhecht. Vanwege de grote hoogte van de bergen in Peru kan bij sommige mensen hoogteziekte optreden. Dit heeft te maken met de ijle lucht op grote hoogte. Hoogteziekte is niet te voorkomen maar er zijn wel enkele manieren om het te verzachten. De belangrijkste is rustig stijgen vanaf de kust, het liefste in 2 of 3 dagen naar hoogte reizen. Minder of niet roken, rustig aan doen en zeer veel drinken. Tevens zijn er hoogteziekte tabletten verkrijgbaar op medisch recept bij de huisarts. Neem contact op met uw huisarts voor meer informatie
Vraag: Moet ik Spaans kunnen spreken om in Peru te kunnen reizen ?
Antwoord Niet perse, maar het is wel handig en vooral leuk. De Peruanen vinden het zeer leuk om conversaties aan te gaan met buitenlanders. In Peru wordt buiten de toeristische routes weinig Engels gesproken, maar iedereen spreekt handen en voeten Engels. Wij raden wel aan, altijd een woordenboek mee te nemen
 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op

 

schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

 
Explore Peru Travel over ons support onze bestemmingen
       
Adres: Calle 25 # 262 wie zijn wij FAQ peru
San Borja, Lima, Peru gastenboek contact bolivia
Tel: 0051 986 987 535 plattegronden boekings voorwaarden klimaat
Registratienummer: 10434854569     samenlevingen
   

Voor onze mobiele gebruikers heeft Explore Peru Travel een mobiele website. Speciaal ontworpen voor uw gebruikersgemak. Ga nu naar www.exploreperu.nl/mobile