voorbeeld reizen
  stel zelf je reis samen
  inca trail
  trekking
  jungle experience
  contact
  bouwstenen

Explore Peru Travel
 

 

De Inca Trail, de bekendste trektocht in Zuid-Amerika. Bekend om de vele ruines en het landschap die deze trektocht zo fascinerend maken. De totale afstand van de Inca Trail is ongeveer 43 kilometer.

De tocht begint bij de plek die bekend staat als Kilometer 88. Hier steek je de nauwe brug bij Kusicancha over, waarna je naar de linkerkant van een eucalyptusbos wandelt. De kampeerplek voor de eerste nacht bevindt zich of in Wayllabamba of in Llullucha.

De tweede dag is zwaarder dan de eerste: je klimt naar een hoogte van 4200 meter; naar de zogenaamde ´Dode Vrouw Pas´ (Warmiwañusqa).

De derde dag is de langste, maar voor velen eveneens de interessantste, omdat je indrukwekkende ruines als Runkuracay en Sayaqmarca kunt bezoeken. Je kampeert bij  Phuyupatamarca of bij de ruines van Wiñayhuayna.

De laatste dag vertrek je vroeg om de zon boven  Machu Picchu te kunnen zien opkomen vanaf de Zonnepoort (Inti Punku). De rest van de dag zul je deze fantastische Verloren Stad van de Inca´s verkennen.

 

Explore Peru Travel bestaat dit jaar 10 jaar. daarbij geven wij bij elke boeking een gratis online editie van de Lonely Planet Peru 2016 kado.

inca trail 2 dagen
 
Wandel in de voetsporen van de Inca's over 500 jaar oude paden. Geniet van de prachtige flora onderweg en laat je meeslepen in de grote historie van de Inca´s in Machu Picchu. Een ideale tocht voor mensen met weinig tijd.
 
 
Prijs $ 505.00 per persoon
   

meer info

 
klein

inca trail 4 dagen

 
Dé trekking voor de echte wandelaar.Geniet van schitterende uitzichten, Inca ruines, rivieren, besneeuwde bergtoppen en uiteraard Machu Picchu. Deze trek moet je minstens eenmaal in je leven gelopen hebben.
 
 
Prijs $ 575.00 per persoon
   
 

meer info

 
klein
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Explore Peru Travel
 
Reisbemiddelaar
 
Al onze diensten worden uitgevoerd en betaald door South America Planet/Trek in Cusco
 
Calle Garcilaso 210 kantoor. 201 Cusco (naast het chocolade museum)
 
over ons
 
wie zijn wij
klanten reacties
 
support
 
FAQ
contact
algemene voorwaarden
 
onze bestemmingen
 
peru
bolivia
landkaarten
klimaat
samenlevingen