Page  

 

 

 

Algemene Regels, Copyright en beleid van Explore Perú.

www.exploreperu.nl

Deze hele site is volledig van de maker van deze site, niets mag dan ook gekopieerd worden, zonder dat daar nadrukkelijk toestemming voor gevraagd en gegeven is.

Voor werkstukken e.d. heeft Explore Peru ervoor gekozen dat verschillende pagina's op te vragen zijn in PDF formaat. Wil je graag een pagina in PDF formaat ontvangen neem dan contact op met de helpdesk. Dit geld alleen voor geschreven informatie, dus niet voor foto's, films en overige items. De opgevraagde informatie in PDF mag niet op andere websites geplaatst worden.

Het logo dat Explore Perú gebruikt mag gebruikt worden op andere websites, mits er een link naar de site aan vast zit.

Indien er een link word geplaatst op een site naar deze, dan moet zodra de link aangeklikt word, de website van Explore Perú in een nieuw venster geopend worden. Dus niet in een frame van de andere site.

De websites met welke Explore Perú een zogenaamde link ruil heeft, worden regelmatig (automatisch)  gecontroleerd op de werking daarvan en of de pagina in een frame word geopend

Indien een link niet meer werkt of van een pagina is afgehaald, dan word de retourlink vanaf Explore Perú, verwijderd uit de lijst, indien dit gebeurd is zonder melding aan Explore Peru word de retourlink ook niet meer terug geplaatst.

De namen www.exploreperu.nl of Explore Perú Travel mogen óók gebruikt worden zonder daar toestemming voor te vragen, mits ook hier een link naar de site gebruikt word.

Vrijwel alle informatie en foto's op deze site zijn van Explore Peru Travel. Enkele onderwerpen zoals  foto's, live beelden, wisselkoers tabellen, vliegtarieven en dergelijke op deze site komen af van andere websites. Indien de eigenaar van één van die websites het niet toestaat dat Explore Perú zijn materiaal gebruikt, dan zal Explore Perú deze informatie binnen 72 uur verwijderen nadat het bezwaar is getekend, zonder daarbij vragen te stellen.

De hoofdstaak van Explore Perú is het verkopen van excursies. Daarnaast bieden wij ook nog een aantal excursies en wandeltochten aan. Tevens heeft Explore Peru ook een gratis helpdesk voor eenieder. Om gebruik te maken van onze helpdesk hoeft u geen boeking bij ons te maken.

Explore Perú verdient met de informatie die op de website staat geen geld.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze website.

Explore Perú is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuiste informatie gegeven op de informatie pagina's.

De gegevens van de wisselkoers tabel haalt Explore Perú van een andere website af. Deze wisselkoers word iedere dag geüpdate. Explore Perú is niet verantwoordelijk voor een onjuiste wisselkoers.

De foto's die op Explore Perú staan van de geld biljetten in Peru, mogen niet gekopieerd worden, indien er een verzoek word ingediend om deze te mogen gebruiken dan word dit verzoek niet in behandeling genomen.

Explore Perú logt automatisch alle i.p. adressen van de ontvangen e-mails. Indien wij spam ontvangen vanaf een bepaald i.p. adres, blokkeren wij de gehele site voor het desbetreffende i.p. adres. Vanaf dat adres kunnen Explore Perú en alle dochterpagina's dan niet meer bekeken worden. En worden e-mails geblokkeerd.

De enige manier op Explore Peru via de e-mail te bereiken is via onze helpdesk.

Nadat een reservering voor een Trail of excursie verstuurd is naar Explore Perú, zal Explore Perú deze doorsturen naar Peru waar de reservering definitief word gemaakt. Bij elke reservering dient er een aanbetaling van 40% voldaan te worden. Dit is alleen mogelijk d.m.v. een storting op 1 van de Western Union kantoren. De kosten die Western Union daarvoor rekent komen voor de kosten van de klant.

Indien er een reis/excursie/trek geboekt wordt via Explore Perú of Explore Perú Travel, dient de klant in geval van nood ,contact op te nemen met onze 24-uurs telefonische helpdesk in Cusco. Zij zijn in het bezit van een 24-uurs noodnummer. Explore Perú kan de bezoeker in dit geval niet helpen via de internet heldesk, en zal de bezoeker altijd doorverwijzen naar ons 24-uurs noodnummer.

Explore Perú mag de Copyright © regels altijd wijzigen, zonder daarbij iemand op de hoogte te stellen. Iedereen dient zich te houden aan de regels zoals die op dat moment op deze pagina beschreven staan. http://www.exploreperu.nl/Copyright.htm

Wij staan altijd open voor extra informatie van onze bezoekers. Heb je een tip en aanvullende informatie over een artikel op de site. Aarzel dan niet en stuur deze informatie op. Wij kunnen dan al onze artikelen up to date houden. Let wel Explore Peru is een professionele website wat betekend dat wij geen namen publiceren van personen die extra informatie naar ons sturen. Wij houden alles graag steriel. Heb je een mening of extra informatie gestuurd dan kun je uiteraard wel gebruik maken van het gastenboek. Wij maken alleen uitzonderingen indien wij een volledige door een ander persoon geschreven artikel publiceren. Wij publiceren daarbij de naam+achternaam van deze persoon en de website. Indien je een volledig artikel aan ons opstuurt dan betekend dat ook dat Explore Peru dit artikel laat staan zolang zij dit nodig achten. De schrijver kan geen aanspraak meer doen op wijzigingen of een eerdere verwijdering van het artikel.

Al onze bladzijden zijn beveiligd met een foto kopieer code, waardoor men geen foto's van de site mag gebruiken. Tekst daarin tegen mag worden uitgeprint en worden gebruikt voor privé doeleinden, niet voor commerciële

Explore Perú gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. E-mail adressen zullen nooit aan derden verstrekt worden tenzij daar een gerechtelijk bevel voor is.

De site is bij elke resolutie goed te bekijken en zal zich automatisch aanpassen aan je schermgrootte.

Voor de algemene voorwaarden van onze excursies, reizen en wandeltochten klik hieronder

 http://www.exploreperu.nl/algemene-voorwaarden.htm

Copyright © Explore Perú All rights Reserved. Alle rechten voorbehouden

Laatst bijgewerkt op 01/08/2017